Самолепливи ленти за сув ѕид

Самолеплива лента која ја подобрува издржливоста на заеднички и преку отворена структура елиминира плускавци. Лесен за користење и се должи на лепак се користи уверува висока атхезија.

Спецификација: За гипс-плочи - го зајакнува зглобот

Големини: 48mm x 20, 45, 90 and 153m

Пакување:
OMFA-TAPE 20m       60 парчиња / кутија    18 кутии / палета
OMFA-TAPE 45m       54 парчиња / кутија    18 кутии / палета
OMFA-TAPE 90m       25 парчиња / кутија    18 кутии / палета
OMFA-TAPE 153m    12 парчиња / кутија     18 кутии / палета

стаклена лента Омфа НЕ ЛЕСНО

Гласстапе Омфа 5 cm x 25 lm.

Спецификација: За гипс-плочи - го зајакнува зглобот

Големини: 50mm x 25m

Пакување:
40 парчиња / кутија       100 кутии / палета
49 парчиња / кутија       100 кутии / палета